Friday, February 15, 2008

Liisi Aktuaalsed Uudised

Tere kaunist päeva! Edastan teile selle nädala minu tähtsündmused ja tegemised....

1. Helistasin Ecoprinti (endine AS Triip), kes tegeleb keskkonnasäätlike trükiste tootmisega. Küsisin nende käest sponsorlust ja saingi :)
Lubasid meile anda lahkelt keskkonnasäästliku paberit(A4, A3 jne) ja vb ka trükkida midagi. Lubasin järgmiseks nädalaks neile meiliga meie soovid saata. Seega küsimus teile, mis te arvate, mida ja kui palju küsida võiks? (küsimus eelkõige suunatud Inksule reageerimiseks)

2. Sattusin Karliga ükspäev jutustama ja nõnda küsisin ise tema käest, kas ta sooviks olla meie üritusel president.... Möödus veidike mõtisklus aega ja infovahetust ning Karli suust tuli "JAH!"
Fanfaaride saatel või kuulutada, et meil on olemas president Karl Kerem!!!! :)
Nüüd jääb üle vaid oodata juhatuse koosolekut, et asi ka ametlikuks saaks.

3. Kurb on see, et Karoli Hindriksiga on võimatu kontakti saada. Saatsin talle nii meili kui ka proovisin helistada korduvalt. Ei midagi.... Ohjah, proovin veel, kuid see olekski liiga hea kui MTV meile kampa nõustuks tulema.

4. Ekspertide ja teema täpsustustega läheb väga venivalt. Pärast kahte nädalat ootamist ja proovimist sain lõpuks ühe eksperdiga jutule, teine on kättesaamatu. Järgmiseks nädalaks peaks välisrahastuse komitee teema paika saama.... looduskaitsest ei tea veel (info eelkõige Ukule ja Suskale)

5. Alustasin Hasardi projekti kirjutamist plaanB jaoks. Katsun ta see või siis järgmine nädal valmis saada. Isegi kui me KIKist raha saame, siis raha läheb ju TENil alati vaja;)

Hetkel sai vist kõik.

Jään ootama uusi uudiseid teie poolt :)

Liis

No comments: