Monday, February 11, 2008

Karumagala DreamTeam koosolek

Laupäeval toimus meil Talikate pisike tsill istumine(koosolek) Karumagalas. Mõned punktid, mida keegi selle nädala lõpuks ära teeb...


URSULA: Aitab ülekoormatud Ukul ja Inksul workshopi ideid otsida ja korraldada. Lisaks teeb valmis toidupauside menüü koos hindadega.


INKS: Käib Ukule peale, et see TEN laoseisu ära teeks. Siis käib ära bürootarvetepoes ja vaatab mida ning kui palju komitee/meedia jms tööks vaja läheb.


UKU: Helistab läbi kõik oma tulevased eksperdid, et saada teema täpsustusi. Räägib oma klassijuhatajaga, millal bioloogiaõpetajate kohtumine on ja kas me saaks sinna oma üritusest rääkima minna. Räägib Karliga kui see Aasiast tagasi jõuab ning ka selle nädala juhatuse koosolekul hoolitseb, et Karl meie presidendiks saaks kinnitatud. Räägib oma klassivennaga, et kas ta saaks meid aidata tutvustus videot teha.


EFKA: Teeb täiesti valmis kutsepõhja ja koostab kutsutavate koolide nimekirja nii, et Lõuna- ja Põhja-Eestist oleks võrdselt delegaate kutsutud. Räägib koos Martiniga selle "tüübiga", kes saaks meid aidata tutvustusvideo valmimisel. Uurib plaan B jaoks Avatud Eesti Fondi taotluse tingimusi. (On Liisi isiklikuks korrektuuriks.)


MARTIN: Teeb koduka valmis, et saaks juba vaikselt tekste hakata lisama. Lisaks räägib selle ?Kadrioru Saksagümnaasiumi? "tüübiga", kes saaks meid ehk tutvustusvideo valmimisel aidata.


LIIS: Tegeleb MTV-ga ja helistab ka kõik oma tulevased eksperidid läbi, et saada teema täpsustusi. Lisaks uurib plaan B jaoks Hasardi tingimusi ja ragistab veel ajusid, kes võiks meie üritust ehk sposoreerida. Hoiab silma peal tegevuskaval. Teeb koos Suska valmis ka sessi ajakava. Tuletab omale meelde, et ta räägiks Suska ja Ukuga, et me peaks ka patrooniga ühendust võtma ja taob oma pead seina vastu, et ta selle täitsa oli ära unustanud.


SUSKA:( keda kahjuks polnud:((( ) : Üritab teada saada KIKi otsust!!! Tegeleb oma tulevaste ekspertidega, et saada teema täpsustusi. Teeb koos Liisiga valmis sessi ajakava. Uurib, kust saaks veel plaan B jaoks rahastust küsida.

(Nüüd ma pakun midagi välja, aga ma ei tea, kas Suskas ellega nõus on...vaatad üle eelarve nagu Marka oma meilis palus ja vaatad kas kuskilt saab midagi kokku tõmmata plaan B jaoks. Ma ise kül ei usu, et see kokku tõmbamine, sest see eelarve on juba suhteliselt kompaktne. Peamine raha läheb siiski Viinistu rendile. Kui me üritust just kuskil koolimajas ei tee, siis see on suhteliselt võimatu.)


VEEL....
Kõik postitavad selle nädala lõpuks midagi siia blogi, et kuidas nad oma tegemistega hakkama on saanud. Kommenteerime blogi kirjutusi väga palju.
Kui see süsteem meil ei toimi, siis hakkame juba nüüd veebruarist iganädal korra koosolekut tegema, muidu aga märtsist.
Mõelge ideid orgade avamisvideo jaoks.
Hoidke silm peal heade naljade, plakatite jms jaoks (näiteks nagu talikatel WC-s karu tegemise naljaga oli).

Kinnitame kõik oma kommentaariga siin blogis Inksu pakutud orgatiimi nime DreamTeam öeldes selge sõnaga "Jah!"


Endiselt ikka Teie Liis :)

7 comments:

Mari-Liis said...

büroomaailmal vms on internetis ka kõik asjad hindadega nähtaval ja saab lausa neti kaudu tellida ;)

Mari-Liis said...

ja ten saab sealt mingit soodukat ka visssssssst. ja sealt saab kenasti arve alusel tellida, et annad nimekirja - saad arve - maksad - lähed järgi või toovad lausa ära =)

Liis said...

oh,väga hea.

ma just käisin alles üleelmine nädal seal kohapeal, seoses ühe teise organisatsiooni bürootarvetega. oleks ma seda siis juba teadnud...

ef. said...

Aga lähme eesti keele peale välja ning oleme Unerühm parem..

Issanda loomaaed said...

kui nüüd täpne olla, siis oli see Ursu pakutud, aga ma olin see kõva häälega tüdruk :D
Unerühm läheks vooditeemaga hästi kokku& siis võiksid meil nagu grupi ühise sümbolina igalühel uinutipüss, millega korrarikkujaid distsiplineerida, pliiis :D

Liis said...
This comment has been removed by the author.
Liis said...

I just love teie mõttelennukust ja teid ka!!! :D

Ma käisin täna mänguasjapoes möllamas, püssid olid teemaks ja need sessile võtta oleks nii äge...järsku saaks sponsorlust ;)